Third Parties : Yay or Nay?

Spread the love

Hey guys, so today it’s an open platform. We’re gonna be talking about relationships , one of my favourite topics. It’s an interactive Q & A session and I would really love to hear from you guys .

So feel free to air your views and opinion. The topic is ” Third parties: Yay or Nay? “, wanna know what you think about it?, are you cool with it?, you can also share your good/bad experiences about it.


Here I prepared a questionnaire consisting of just 10 questions. So let’s get this thing kicking and be honest!


Question 1:


What’s your definition of third parties?

Ans: A third party to me is someone who gets involved in another person’s relationship


Question 2:


What’s your take on having a third party or parties?

Ans: It’s a no-no


Question 3:


If you are to have a third party, what scope would you select from, family or friends?

Ans: Family always if I was to have at all


Question 4:


Do you consider your mentor a third party?

Ans : Well, it’s kinda possible for a mentor to be a third party just depends but most times they help


Question 5:

Do you consider your spiritual head (pastor) as one?

Ans: Only if he’s my counsellor or mentor


Question 6:


How true is it that third parties do favouritism?

Ans: 55% true. It’s very likely for some third parties to take sides


Question 7:


Can you be a third party to a relationship?

Ans: A third-party?, hmm guess not


Question 8:


Who are the worse third parties to have ; guys or the ladies?

Ans: Ladies sorry am giving you guys in šŸ˜‚ but you too you know


Question 9:


Would you prefer having your partners family/friends as a third party or yours?

Ans: Depends on our level of relation and trust


Question 10


How do you handle a third-party who’s already intermeddling ?

Ans: No time to check time, show him/her the way.
Okay so these are my answers to these questions so let’s set our answers rolling in!

Read also how to mend broken relationships


Spread the love
About Fortune Gabriel 43 Articles
Fortune Gabriel is a creative and a young writer passionate about impacting her world by influencing social positive changes via illuminating those areas of obscurity . Her focus is on shedding light on the emanating human issues and relationships.
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dlem

No need for third parties in a relationship, except for family.

Ada

Lolz
Depending on the third party though

Ada

That’s true.

For me, I would rather get an idea and weigh it b4 going with it.

Pastors were meant to stand as a good third party but these days one can’t fully rely on them.

kINGSLEYCHIDI

Yeah

kINGSLEYCHIDI

Yeah

Plugstuck

What if Iā€™m the Third Party? šŸ¤”

Sucharita biswas

Nice blog